Luikse Markten 2015, 14 juni en 13 september

Al vele jaren organiseert CV “Zet ‘m Op” de Luikse Markten in Elst (gld). Met ruim 200 kramen en 20.000 bezoekers zijn de Luikse Markten Elst (gld) een begrip geworden in heel Nederland. In 2015 worden de Luikse Markten georganiseerd op zondag 14 juni en zondag 13 september. Alle kramen voor de Luikse Markt op zondag 14 juni zijn inmiddels verhuurd. Omdat in 2015 diverse renovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd in de Dorpsstraat Elst, door de gemeente Overbetuwe, is op dit moment nog niet geheel duidelijk hoeveel kramen er tijdens de Luikse Markt geplaatst kunnen worden. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij mensen benaderen die op de reservelijst staan.

Indien u op de reservelijst wilt komen voor de Luikse Markt van 14 juni, dan dient u een mailtje te sturen aan secretaris.luiksemarkt@zetmop.nl, met daarin uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Geeft u dan duidelijk aan dat u op de reservelijst wilt komen, en hoeveel kramen u dan wellicht zou willen huren. Mochten er nog kramen vrij komen, dan nemen wij contact met u op.

 

U kunt nog wel kramen huren voor de Luikse Markt van 13 september 2015. Hiervoor dient u het aanmeldingsformulier in te vullen.

De kosten van een kraam zijn € 35,- waarvan € 5.- borg welke u aan het einde van de markt retour krijgt wanneer u uw kraam netjes achterlaat en alle niet verkochte verkoopwaar weer mee naar huis neemt. Zie voor meer informatie het tabblad, informatie Luikse Markt.

Klik hier voor meer informatie
Het aanmeldingsformulier