Luikse Markt 2014

Al vele jaren organiseert CV “Zet ‘m Op” de Luikse Markten in Elst (gld). Met 250 kramen en ruim 20.000 bezoekers zijn de Luikse Markten Elst (gld) een begrip geworden in heel Nederland. De eerste Luikse Markt van 2014, gehouden op 18 mei 2014, is weer een zonnig succes gebleken. De volgende Luikse Markt wordt georganiseerd op zondag 7 september. U kunt nog kramen huren voor de Luikse Markt van 7 september. 

De Luikse Markten zijn markten van antiek, curiosa en allerlei 2e hands spulletjes. Het is dan ook niet toegestaan dat er nieuwe artikelen zoals lingerie, sokken, beddengoed, wenskaarten, sieraden, tassen, riemen, schoenen, speelgoed etc. verkocht worden. Iedereen dient hier rekening mee te houden! Eventueel vindt verwijdering van de standplaats plaats indien wij constateren dat er toch nieuwe artikelen verkocht worden. Dit zonder restitutie van de kraamhuur.

De kraamhuur op de Luikse Markt bedraagt wederom net als voorgaande jaren € 35,00 inclusief borg (deze borg bedraagt € 5 en krijgt u aan het einde van de markt retour bij het schoon achterlaten van uw kraam). Indien u ook dit jaar weer op de Luikse Markt Elst wilt staan, dient u dit formulier volledig in te vullen en de te betalen kraamhuur per omgaande over te maken op bankrekening NL24 RABO 0152 7051 71, t.n.v. Commissie Luikse Markt te Elst, onder vermelding van ‘uw inschrijfnaam en woonplaats’ én onder vermelding van ‘Luikse Markt 7 september’. Restitutie van de kraamhuur is niet aan de orde.

Link naar het formulier.

Reglement Deelname Luikse Markt