Zondag 10 september was het weer tijd voor de Luikse Markt in Elst. Georganiseerd door de carnavalsvereniging  Zet ‘m Op, reisden weer ruim 200 kraamhouders af naar het Betuwse dorp aan de Linge, om hun waren aan de man te brengen.

Dat de Luikse Markt in Elst een goede naam heeft bleek ook dit jaar weer aan de vele duizenden bezoekers die de markt bezochten. Ook zij komen, net als veel kraamhouders,  uit het hele land (oa Scheveningen en Drachten) graag naar het gastvrije Elst om heerlijk over de markt te slenteren om alle koopwaar te bewonderen en te genieten van de muziek en de terrassen.

En dat er goed gekocht wordt blijkt ook uit de enthousiaste reacties van de kraamhouders na afloop: ‘het was weer gezellig’, ‘Veel verkocht’ , ‘weer veel bezoekers’ en ‘we komen volgend jaar zeker weer’, waren veel gehoorde reacties.

Dat samen met het mooie weer van zondag, maakte ook deze Luikse Markt weer een geslaagd evenement voor ons mooie dorp Elst.

Uiteraard zij er ook volgend jaar weer twee Luikse Markten. Houdt voor de data in 2018 onze website (www,zetmop.nl) en onze facebookpagina in de gaten.