Info Luikse Markt

Kraam

U huurt een kraam. Deze kraam is 4 meter breed. Over elke kraam is een ruim zeil gespannen.

De Luikse Markten zullen in 2018 gehouden worden op zondag 10 juni en op zondag 9 september. Inschrijven kan pas vanaf 1 maart 2018 is uitsluitend mogelijk via het inschrijfformulier dat op deze website geplaatst wordt. Let op, wees er snel bij, want vol = vol.

 

Kosten huren kraam

U betaalt € 40,00 voor de huur van de kraam. Dit is inclusief € 5 borg. Deze borg krijgt u terug, zodra u uw kraam netjes (zonder rotzooi, verpakkingsmateriaal en onverkochte spullen) achterlaat. De borg zal niet eerder dan 17.00 uur worden terugbetaald.Voor de volledigheid geven wij hierbij nogmaals aan dat uw inschrijving pas definitief is, zodra wij de totale kraamhuur op onze bankrekening hebben ontvangen (NL24 RABO 0152 7051 71, t.n.v. Commissie Luikse Markt te Elst, onder vermelding van ‘uw inschrijfnaam en woonplaats’ én onder vermelding van de datum van de Luikse Markten).

 

 

 

Entree

Bezoekers hoeven geen entree te betalen om naar de Luikse Markt in Elst te komen.

Openingstijden

Kraamhuurders kunnen vanaf 7.00 uur het marktterrein oprijden en hun spullen op de kraam zetten. Eerder komen heeft geen zin, want u kunt toch niet eerder dan 7.00 uur op het terrein.

De kraamhuurder krijgt van de Commissie Luikse Markt een kraam toegewezen. Het kraamnummer krijgt de kraamhuurder aan het begin van het marktterrein uitgereikt.

De Luikse Markt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dan kunnen de bezoekers dus terecht bij de kramen.

De kramen dienen uiterlijk 18.00 uur weer leeg te zijn. De kraamhuurders dienen dus voor die tijd de spullen opgeruimd te hebben.

Parkeren

In de omliggende straten van de Luikse Markt is voldoende parkeergelegenheid. De kraamhuurders worden door de vele ‘zoneleiders’ die ’s ochtends op de markt staan, verwezen naar deze parkeergelegenheden.

Bezoekers kunnen ook in de omliggende straten parkeren. Let u er wel op dat u uitsluitend parkeert op de plaatsen waar dit mag. De politie geeft aan: “Fout parkeren is een bon riskeren”.

Let op: kraamhuurders mogen van de gemeente en de veiligheidsdiensten geen auto’s en / of aanhangwagens e.d. achter de kraam laten staan.

EHBO / Rode Kruis

Op de Luikse Markt is altijd EHBO aanwezig. De EHBO bevindt zich in het midden van de markt, in het gemeentehuis. U kunt ook een lid van de Commissie Luikse Markt aanspreken (herkenbaar aan de kleding). Wij staan middels portofoons in directe verbinding met de EHBO.

Sponsoren

De Luikse Markt is mede afhankelijk van haar sponsoren. Denkt u tijdens uw bezoek aan onze sponsoren?

Mocht u de Luikse Markt een warm hart toedragen en wilt u ons sponsoren? Stuur dan een mail aan: secretaris.luiksemarkt@zetmop.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Sponsoren Luikse Markt

Hotel Restaurant Het Wapen van Elst

Café restaurant De Vereniging 

Cafetaria Van Burk

Bloembinderij De Verleiding

Pino IJs

La Strada

Restaurant pizzeria L’Italiano

Het Mobile Café

Cafetaria Van Hulzen

Anita Knaven oliebollen

Salas Catering